Internetový obchod

Predaj ukončený
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
praktická príručka

Dátum vydania
1/2013

Väzba
mäkká

Počet strán
304

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-8078-555-0

ISBN
978-80-8078-554-3

Publikácia „Internetový obchod“ predstavuje unikátny počin vydavateľstva IURA EDITION, spol. s r. o., priniesť na slovenský knižný trh titul riešiaci otázky internetového podnikania z hľadiska právneho, účtovného a daňového.

Kolektív autorov logickým a zrozumiteľným spôsobom vysvetľuje základnú právnu úpravu internetového obchodu so zameraním na povinnosti prevádzkovateľov internetových obchodov, podrobnejšie rozvádza právne vzťahy vyplývajúce zo zákona o ochrane osobných údajov a zároveň poskytuje prehľad najčastejších omylov, ku ktorým dochádza pri spracúvaní osobných údajov. Rozsiahla časť publikácie je venovaná internetovému obchodu z účtovného a daňového hľadiska, kde čitateľ v konkrétnych príkladoch nájde odpovede týkajúce sa účtovania domén, webových stránok, reklamných kampaní prostredníctvom Google AdWords a Google AdSense, licenčných poplatkov a platobného systému PayPal.

Odborné poznatky, ktoré sú v publikácii spracované, ocenia predovšetkým čitatelia z radov odbornej verejnosti, ktorí disponujú základnými znalosťami z daňovej a účtovnej problematiky. Odbornosť publikácie, jej rôznorodosť a komplexnosť spracovania jednotlivých tematických okruhov sú znakmi, ktoré publikácii predurčujú stať sa cenným zdrojom podnetných informácií a zároveň vyplniť medzeru na knižnom trhu, kde publikácia takéhoto zamerania dodnes absentuje.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.