Internetový obchod – 2., aktualizované vydanie

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
praktická príručka

Dátum vydania
11/2016

Väzba
brožovaná

Počet strán
288

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-495-1

ISBN
978-80-8168-496-8

Druhé, aktualizované vydanie publikácie „Internetový obchod“ nadväzuje na mimoriadne úspešné vydanie z roku 2013. Do dnešného dňa sa na slovenskom knižnom trhu neobjavila kniha, ktorá by tak detailne a komplexne riešila otázky internetového podnikania z hľadiska právneho, účtovného a daňového, ako sa to podarilo kolektívu autorov tejto publikácie.

Čitateľovi sa dostáva do rúk praktická príručka, v ktorej nájde logickým a zrozumiteľným spôsobom vysvetlenú základnú právnu úpravu internetového obchodu so zameraním na povinnosti prevádzkovateľov internetových obchodov, ako aj cenné informácie o povinnom zabezpečení ochrany osobných údajov zákazníkov v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Rozsiahla časť publikácie je venovaná internetovému obchodu z účtovného a daňového hľadiska, v ktorej si čitateľ na konkrétnych príkladoch nájde odpovede týkajúce sa účtovania domén, webových stránok, reklamných kampaní prostredníctvom Google AdWords a Google AdSense, licenčných poplatkov, platobných brán, platobného systému PayPal a virtuálnej meny Bitcoin. Autori nezabudli ani na problematiku osobitnej úpravy MOSS.

Publikáciu ocenia predovšetkým čitatelia z radov odbornej verejnosti, ktorí disponujú základnými znalosťami daňovej a účtovnej problematiky, ale aj všetci prevádzkovatelia internetových obchodov.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.