Školská a rovesnícka mediácia

Predaj ukončený
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
praktická príručka

Dátum vydania
10/2017

Väzba
mäkká

Počet strán
272

Rozmery
A5 (148x210mm)

Dátum dotlače
26.11.2020

Dátum dotlače
26.11.2020

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-735-8

ISBN
978-80-8168-736-5

Alternatívne riešenia narušených medziľudských vzťahov na pracovisku sa v ostatných rokoch čoraz dôraznejšie dostávajú do popredia záujmu odborníkov v mnohých oblastiach spoločenskej činnosti. Jednou z metód je práve mediácia, ako spôsob riešenia sporu treťou, nezávislou a nezaujatou osobou. Osobitným druhom je školská a rovesnícka mediácia ako účinný nástroj zlepšovania klímy a formovanie zdravej kultúry školy.

Autorka ako certifikovaná mediátorka v publikácii vysvetľuje podstatu a ponúka metódy a formy uplatňovania procesu mediácie v školskom prostredí pre všetkých účastníkov procesu výchovy a vzdelávania – pedagógov, žiakov, študentov aj rodičov – pričom dôsledne pomenúva a zohľadňuje osobitosti prístupu k jednotlivým skupinám. Titul, ktorý dopĺňa množstvo príkladov a odporúčaní, je určený predovšetkým pre zriaďovateľov, riaditeľov, pedagogických a odborných zamestnancov škôl a školských zariadení, vychovávateľov, rodičov, mediátorov, ale aj ďalšie zainteresované strany.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.