Osobitosti v mzdovej učtárni

Predaj ukončený
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
4/2019

Väzba
mäkká

Počet strán
296

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0004-1

ISBN
978-80-571-0005-8

Odborná príručka Osobitosti v mzdovej učtárni sa zameriava na špecifické situácie v mzdovom účtovníctve. Cieľom publikácie je nadviazať na témy, ktoré sú spracované v publikácii Mzdy profesionálne, 2. rozšírené vydanie, poukázať na vybrané osobitné situácie v mzdovom účtovníctve a ponúknuť návod na ich riešenie.

Spracovanie mzdovej agendy pri zamestnávaní „dohodárov“ a študentov na odbornej praxi, povinnosti mzdovej učtárne v súvislosti s úmrtím zamestnanca a pri organizačných zmenách, príprava ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti sú len stručným výberom spracovaných tém, ktoré spolu s riešenými príkladmi a otázkami čitateľ v publikácii nájde.

Publikácia vychádza ako samostatná príručka, no vzhľadom na spracované témy je nerozlučne a symbioticky spätá s monografiou Mzdy profesionálne. Vo vzájomnej interakcii totiž vytvárajú dielo, aké v oblasti mzdového účtovníctva doteraz na slovenskom knižnom trhu vydané nebolo. Vzhľadom na jej široký odborný záber a praktické zameranie ju ocenia predovšetkým odborníci pôsobiaci v oblasti mzdového účtovníctva a personalistiky.