Riadenie ľudských zdrojov v organizáciách pôsobiacich na Slovensku

Predaj ukončený
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
8/2013

Väzba
mäkká

Počet strán
132

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8078-606-9

Monografia je venovaná charakteristike realizovaného prieskumu zameraného na identifikovanie súčasnej úrovne riadenia ľudských zdrojov v organizáciách pôsobiacich na Slovensku za roky 2010, 2011, 2012. Analyzuje a hodnotí súčasný stav útvarov riadenia ľudských zdrojov, zabezpečovanie vybraných funkcií riadenia ľudských zdrojov a existenciu podstatných dokumentov v dopytovaných organizáciách, ako aj vplyv útlmu produktivity na zmenu stavu zamestnancov, súčasný stav zamerania sa organizácií pôsobiacich na Slovensku na organizačnú kultúru.

Organizácie pôsobiace na Slovenku môžu na základe tejto vedeckej monografie získať komplexný pohľad na príležitosti a hrozby v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Výsledky môžu využiť na komplexnejšie zacielenie jednotlivých činností spadajúcich do oblasti riadenia ľudských zdrojov, s cieľom zvýšiť vlastnú konkurencieschopnosť nielen v oblasti ľudského kapitálu.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.