Dopredaj

Základy trestného práva Európskej únie

Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Dopredaj
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Autor

Typ publikácie
učebnica

Dátum vydania
3/2017

Väzba
tvrdá

Počet strán
268

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-601-6

ISBN
978-80-8168-602-3

Táto učebnica je historicky vôbec prvou učebnicou trestného práva Európskej únie v Slovenskej republike, ako aj v Českej republike. Keďže obsahuje aj kritické pohľady, mohla by niesť názov Základy trestného práva Európskej únie s nadhľadom. Rozhodne nie je diktátom nudných poučiek, ale je pútavým výkladom.

Dnes už neplatí tradičné dvojrozmerné vnímanie trestného práva – „trestné právo hmotné“ a „trestné právo procesné“. Právna obec musí prijať skutočnosť, že „hmota“ ako aj aj „proces“ v členských štátoch Európskej únie sú ovplyvňované medzinárodnými či európskymi požiadavkami. Toho dôsledkom trestné právo dostalo ďalšie rozmery – „medzinárodné trestné právo“ a „trestné právo Európskej únie“.

Učebnica je určená študentom škôl práva a policajných akadémii, ako aj praktikom so záujmom o porozumenie trestného práva na úrovni Európskej únie. Keďže má medzinárodné spracovanie, je vhodná pre právnu obec v Slovenskej republike, ako aj v Českej republike. Ide o základný rozsah poznatkov, ktoré sú prepojením teoretických a praktických aplikačných otázok.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.