Správny poriadok - komentár

ASPI produkt

Kniha je dostupná
v systéme ASPI

Predaj ukončený
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
komentár

Dátum vydania
5/2013

Väzba
tvrdá

Počet strán
348

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8078-600-7

Šieste prepracované vydanie

V publikácii autor spracoval problematiku správneho práva procesného. Základom publikácie je podrobný komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní (správny poriadok) v znení neskorších predpisov s prihliadnutím na najnovšie teoretické poznatky na tomto úseku.

Z hľadiska praktického používania publikácie sú pri jednotlivých ustanoveniach uvedené aj súvisiace predpisy a príslušná judikatúra, vybrané judikáty slovenských a českých súdov týkajúce sa správneho poriadku, ako aj odkazy na slovenskú a českú odbornú časopiseckú literatúru. Konanie a rozhodovanie v oblasti štátnej a verejnej správy býva v praxi často zložité a kladie vysoké nároky na právne znalosti. V závere publikácie a nachádza vecný register.

Publikácia bude zaiste praktickým pomocníkom pre zamestnancov všetkých orgánov štátnej a verejnej správy, zamestnancov obcí a samosprávnych krajov, pre advokátov, sudcov, prokurátorov, ako aj pre študentov práva.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.