Zodpovednosť v práve, pocta Oľge Ovečkovej

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Autor
Jozef Vozár (ed.)

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
2/2019

Väzba
tvrdá

Počet strán
324

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0031-7

ISBN
978-80-571-0032-4

Problematike zodpovednosti  sa venovala Oľga Ovečková vo viacerých svojich prácach. Ako žiačka profesora Štefana Lubyho rozpracovala túto problematiku z viacerých pohľadov a s náležitou šírkou teoretickej hĺbavosti. Stala sa rešpektovanou autorkou a po jej prácach siahajú nielen teoretici, ale predovšetkým právna prax.

Preto asi neprekvapí, ak vedecký výbor pri výbere témy monografie vydanej na počesť profesorky Oľgy Ovečkovej siahol po tejto klasickej téme zodpovednosti a oslovil popredných odborníkov z domova a zahraničia, aby spracovali túto problematiku z rôznych oblastí práva. Výsledkom je 14 rôznych príspevkov od koncepcie zodpovednosti za škodu v českom práve, cez zodpovednosť za omeškania dlžníka v obchodnom práve či už českom alebo slovenskom, zodpovednosť spoločníka za vady nepeňažných vkladov v českom obchodnom práve, až po zodpovednosť štátu Európskej únie za protisúťažnú reguláciu trhu. Týmto demonštratívnym výpočtom sa okruh tém nevyčerpáva.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.