Dopredaj

Zákon o energetike - praktický komentár

Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Dopredaj
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Edícia
Praktické komentáre

Typ publikácie
komentár

Dátum vydania
10/2018

Väzba
tvrdá

Počet strán
536

Rozmery
138x186mm

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-914-7

ISBN
978-80-8168-915-4

V súčasnosti nie je trhu s domácou odbornou literatúrou publikácia, ktorá by sa systematicky venovala energetickej legislatíve. Ambíciou predkladaného praktického komentára je túto medzeru zaplniť. Komentár je postavený na odbornom výklade inštitútov zákona č. 251/2012 Z. z. v znení neskorších predpisov, ktorý predstavuje základný predpis slovenskej energetickej legislatívy. Osobitým spôsobom doň autori včlenili aj výklad k vybraným, súvisiacim inštitútom zákona č. 309/2009 Z. z. o podpore obnoviteľných zdrojov energie a vysoko účinnej kombinovanej výroby a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Súčasťou komentára sú tiež početné odkazy na európsku legislatívu a judikatúru súdov.

Praktický komentár pripravil autorský kolektív zložený z erudovaných odborníkov na problematiku energetickej legislatívy a právnej regulácie, ale aj z praktikov, ktorí sa podieľajú na aplikácii energetickej legislatívy v oblasti elektroenergetiky a plynárenstva.

Titul je určený pre všetkých, ktorí podnikajú v energetike a jej jednotlivých segmentoch alebo poskytujú odborné služby pre podnikateľov v energetike. Jeho pragmatický a užívateľsky prístupný obsah však určite osloví nielen odborníkov a podnikateľov v energetike, ale aj odberateľov energií, teda širokú spotrebiteľskú verejnosť.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.