Vlastné imanie obchodných spoločností

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
11/2018

Väzba
mäkká

Počet strán
376

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-951-2

ISBN
978-80-8168-952-9

Publikácia „Vlastné imanie obchodných spoločností. Účtovné aspekty“  sa venuje problematike vlastného imania ako ukazovateľa finančnej stability obchodnej spoločnosti. Zameriava sa predovšetkým na účtovné aspekty vlastného imania akciových spoločností, spoločností s ručením obmedzeným, komanditných spoločností a verejných obchodných spoločností.

Autor publikácie sa sústreďuje na jednotlivé zložky vlastného imania a témy s ním súvisiace, pričom rieši vybrané okruhy najčastejšie sa vyskytujúcich problémov. Základné imanie, emisné ážio, zákonný rezervný fond, fondy zo zisku, ostatné kapitálové fondy, vlastné akcie, tiché spoločenstvo, vlastné imanie v účtovnej závierke zostavenej podľa IFRS sú len názorným výňatkom oblastí, ktoré čitateľ v publikácii nájde.

Publikácia je skvelým výberom pre čitateľa, ktorý chce pochopiť vecné súvislosti a zmeny vlastného imania z hľadiska účtovníctva. Jej zameranie a odbornosť  ocení predovšetkým odborná verejnosť.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.