Dopredaj

Štatistická indukcia pre ekonómov a manažérov

Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Dopredaj
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Autor
Viera Pacáková a kolektív

Edícia
Ekonómia

Typ publikácie
učebnica

Dátum vydania
8/2015

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-8168-081-6

ISBN
978-80-8168-080-9

Učebnica vysvetľuje základné metódy štatistickej indukcie, ktoré sú potrebné na správnu analýzu údajov získaných náhodným výberom v ekonomickej a sociálnej oblasti. Výklad metód bodových a intervalových odhadov a parametrických a neparametrických hypotéz je zameraný na ich pochopenie v primeranej hĺbke na správnu aplikáciu a interpretáciu v ekonomickej praxi. Učebnica obsahuje veľké množstvo riešených príkladov, čo umožňuje overenie teoretického zvládnutia jednotlivých metód. Návod na riešenie praktických úloh pomocou štatistického programového balíka SAS obsahuje kapitola 6.

Kolektív autoriek má s výučbou metód štatistickej indukcie na univerzitách ekonomického zamerania dlhoročné skúsenosti. Veríme, že učebnica bude nielen užitočnou pomôckou pri štúdiu pre študentov bakalárskeho, magisterského a doktorandského štúdia, ale so záujmom po nej siahnu aj analytici a manažéri z ekonomickej praxe.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.