Škola a kvalita

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Autor

Edícia
Škola

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
7/2015

Väzba
tvrdá

Počet strán
376

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-8168-221-6

ISBN
978-80-8168-222-3

Problematika kvality vzdelávania, školy, vyučovacieho procesu či kvality učenia je pre väčšinu pedagogickej verejnosti na Slovensku zatiaľ relatívne neznáma. Viac priblížiť predmetnú problemtiku je práve cieľom tejto knihy, ktorá je prepracovaným a o nové údaje a poznatky doplneným voľným pokračovaním knihy Kvalita vzdelávania.

V prvej kapitole autor charakterizuje pojem kvalita a ostatné, s kvalitou súvisiace pojmy. V ďalších dvoch kapitolách sa zameriava na históriu manažérstva kvality a na prínos hlavných predstaviteľov manažérstva kvality. Ďalej sa venuje hlavným systémom manažérstva kvality vo svete, kvalite vzdelávania vo všeobecnosti a takisto sa zaoberá kvalitou vzdelávacieho systému, kvalitou základných, stredných a vysokých škôl, manažérstvom kvality vyučovacieho procesu, kvalitou učiteľa. Jednotlivé metódy používané pri manažérstve kvality vzdelávania opisuje v poslednej kapitole. Kniha obsahuje aj prílohy vo forme dotazníkov, ktoré možno využiť pri aplikácii manažérstva kvality na základných a stredných školách. Svojím obsahom je kniha určená učiteľom na všetkých stupňoch vzdelávania, študentom pedagogických odborov, ako aj všetkým tým, ktorým osud školstva a jeho kvalita nie je ľahostajná.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.