Rodinné podnikanie

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Edícia
Ekonómia

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
12/2015

Väzba
tvrdá

Počet strán
164

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-207-0

ISBN
978-80-8168-208-7

Hlavným cieľom autorov bolo preniknúť do podstaty rodinného podnikania a odhaliť jeho silné a slabé stránky. Zároveň naznačujú nové príležitosti a perspektívy ďalšieho rozvoja rodinných firiem na Slovensku, v Českej republike a vo svete.

Čitateľ si postupne osvojuje nevyhnutné pojmy súvisiace s rodinným podnikaním, postupne prechádza históriou a súčasnosťou rodinného podnikania nielen na Slovensku a v Českej republike, ale aj vo svete.

Obsahovo ide o dve relatívne samostatné, ale logicky nadväzujúce časti, pričom prvá časť je venovaná rodinnému podnikaniu na Slovensku a druhá je venovaná riešeniu základných problémov rodinného podnikania v Českej republike. Súčasťou publikácie je aj dotazníkový prieskum zameraný na problematiku rodinných firiem, konkrétne na nástupníctvo v rodinných firmách, pripravenosť podnikateľov na procesy a problémy spojené s prenechaním rodinnej firmy jej nástupníkovi a na pripravenosť rodinných príslušníkov na prácu v rodinnej firme. Téma je spracovaná tak, aby priniesla nové poznatky a inšpirácie nielen pre študentov a jednotlivcov, ktorí sa rozhodujú, či chcú začať podnikať, ale aj pre podnikateľov v praxi.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.