Dopredaj

Pracovnoprávne vzťahy pri prevode podniku

Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Dopredaj
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
praktická príručka

Dátum vydania
9/2017

Väzba
mäkká

Počet strán
104

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-690-0

ISBN
978-80-8168-691-7

Prevod podniku v podmienkach SR, ale aj na úrovni Európskej únie prináša v praxi závažné následky na strane zamestnancov, v dôsledku čoho je nevyhnutné zabezpečiť zachovanie ich práv pri zmene zamestnávateľa právnymi predpismi. Užitočným nástrojom ochrany práv zamestnancov v súvislosti s prevodom podnikov sú smernice Európskej únie, ktoré boli prevzaté aj do právneho poriadku Slovenskej republiky.

Publikácia „Pracovnoprávne vzťahy pri prevode podniku“ popisuje súčasný stav pracovnoprávnych predpisov v oblasti prevodu podniku na Slovensku, ako aj v rámci Európskej únie. Každá kapitola publikácia poskytuje čitateľovi pohľad na danú problematiku zo strany smernice EÚ, ktorá je doplnená odkazom na príslušnú judikatúru Súdneho dvora EÚ, ako aj pohľad z pozície národnej legislatívy. Autorkou publikácie je Mgr. Jana Černáková, PhD., ktorá v  súčasnosti pôsobí ako advokátka, a okrem každodennej pracovnoprávnej agendy sa špecializuje práve na problematiku prevodu podnikov, pracovného času, zamestnávania cudzincov a kolektívneho vyjednávania. Publikácia je určená predovšetkým právnikom, ktorí sa zaoberajú pracovným právom, ale aj zamestnávateľom a personalistom.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.