Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch

Predaj ukončený
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
praktická príručka

Dátum vydania
10/2016

Väzba
mäkká

Počet strán
176

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-493-7

ISBN
978-80-8168-494-4

Nestáva sa často, aby sa zložitá téma odbornej publikácie týkala širokého okruhu čitateľov a bola navyše spracovaná zrozumiteľným jazykom. Publikácia „Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch“ je nezvyčajnou výnimkou na poli odborných publikácií predovšetkým z dôvodu významnosti témy, ktorú rieši, ako aj formy jej spracovania.

Ochrana súkromia je jednou z najvýznamnejších tém nielen pracovného práva, ale právneho poriadku všeobecne, ktorá sa týka každého z nás. Autori publikácie si dali za cieľ objektívne popísať súčasný právny stav ochrany súkromia vrátane osobných údajov zamestnanca a prispieť k vyjasneniu právne sporných situácií. Čitateľovi predkladajú dielo, v ktorom sa venujú všetkým aspektom ochrany osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch s osobitným zameraním aj na ochranu práv zástupcov zamestnancov. Pridanou hodnotou publikácie je množstvo príkladov a vzorov, ktoré dôsledne znásobujú jej praktický rozmer a využitie pre široké spektrum čitateľov. Je určená všetkým, ktorí prichádzajú denne do kontaktu s ochranou osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch, zamestnávateľom, zamestnancom, personalistom, zástupcom zamestnancov, ako aj zástupcom akademickej a všeobecnej odbornej obce.

Autormi publikácie sú JUDr. Marek Švec, PhD., generálny tajomník a súčasne člen predsedníctva Labour Law Association/Asociácia pracovného práva, a Mgr. Tatiana Valentová, vrchná inšpektorka Úradu na ochranu osobných údajov SR a riaditeľka odboru kontroly spracúvania osobných údajov.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.