Dopredaj

Judikatúra Súdneho dvora EÚ v oblasti colného práva s komentárom

Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Dopredaj
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Dopredaj - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
prehľad judikatúry

Dátum vydania
10/2020

Väzba
mäkká

Počet strán
224

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-571-0243-4

ISBN
978-80-571-0244-1

Publikácia „Judikatúra Súdneho dvora EÚ v oblasti colného práva s komentárom" spracúva doterajšiu judikatúru Súdneho dvora EÚ v oblasti colnej únie EÚ a pohybu tovaru cez colnú hranicu a identifikuje významné rozsudky týkajúce sa cla, ktoré výraznou mierou prispeli k objasneniu často neurčitých a nejednoznačných ustanovení colnej legislatívy a k ich výkladu.

Publikácia oboznamuje čitateľa s obsahom judikátu, pričom text je usporiadaný spôsobom: číslo rozsudku a jeho názov, heslovitá charakteristika predmetu sporu, presná citácia relevantnej prejudiciálnej otázky, výber z odôvodnenia, návrh generálneho advokáta (ak nebolo vo veci rozhodnuté bez jeho návrhov) a citácia podstatných častí výroku. V záverečnej časti autori ponúkajú stručný komentár k judikátu, aby bolo zrejmé, čo je jeho predmetom, prečo je významný a či je (a z akého dôvodu) použiteľný aj v súčasnosti.

Predkladaná publikácia je určená pre odbornú obec a jej cieľom je pomôcť rozšíreniu aplikácie spracovaných rozsudkov, predovšetkým v rozhodovacej činnosti slovenských súdov a iných orgánov verejnej moci pri rozhodovaní vo veciach regulovaných colnými predpismi. V neposlednom rade je publikácia určená tiež hospodárskym subjektom a ich právnym zástupcom pri uplatňovaní svojich práv a právom chránených záujmov v colnej oblasti.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.