Jednoduché účtovníctvo - praktický sprievodca, 5. vyd.

ASPI produkt

Publikácia je dostupná v digitálnej knižnici Smarteca a v ASPI

Predaj ukončený
V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Edícia
Ekonómia

Typ publikácie
praktikum

Dátum vydania
7/2013

Väzba
mäkká

Počet strán
112

Typ produktu
Tlačená kniha

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-8078-605-2

ISBN
978-80-8078-620-5

Jednoduché účtovníctvo je orientované tak, aby poskytlo podklady na daňové účely – výpočet základu dane z príjmov fyzických osôb. V predkladanej publikácii sú vybraté konkrétne príklady z praxe podnikateľov, usporiadané podľa predmetu účtovných prípadov. Tento spôsob usporiadania prináša používateľom ľahšiu a rýchlejšiu orientáciu v problematike účtovania v jednoduchom účtovníctve.

Piate vydanie publikácie je spracované v súlade so zákonom o účtovníctve č. 431/2002 Z. z. v znení neskorších predpisov a s opatrením MF SR č. MF 27076/2007-74 a opatrením MF/26567/2011-74 v znení neskorších predpisov, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek účtovnej závierky pre účtovné jednotky účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva, ktoré podnikajú alebo vykonávajú inú samostatnú zárobkovú činnosť, ak preukazujú svoje výdavky vynaložené na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov na účely zistenia základu dane z príjmov.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.