FINANCIE - metodická pomôcka na semináre

Predaj ukončený
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
skriptum

Dátum vydania
2/2016

Počet strán
82

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-225-4226-5

Skriptá Financie – metodická pomôcka na semináre nadväzujú na učebnicu Financie, ktorá je určená pre rovnomenný predmet spoločného základu, s ktorým sa stretnú všetci študenti Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Snahou autorov bolo čo možno najzrozumiteľnejšie a komplexne opísať problematiku, ktorú pojem financie zastrešuje. Učebnica svojím rozsahom a obsahom presahuje rámec bežného vnímania finančnej gramotnosti a okrem základných definícií pojmov, s ktorými sa stretávame v každodennom živote, ponúka aj vysvetlenie mnohých javov a súvislostí, bez ktorých sa dobrý ekonóm nezaobíde. Náročnosť spracovanej problematiky si pri výklade zo strany pedagóga a pri pochopení zo strany študenta vyžaduje systémový prístup, čomu by mala pomôcť predkladaná učebná pomôcka. Čitateľovi ponúkame v jedenástich kapitolách logicky na seba nadväzujúce témy, ktoré kopírujú názvy nosných tém prednášok a zároveň sú takmer zhodné s kapitolami učebnice Financie.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.