Balíček: Pracovnoprávne vzťahy v školstve a v územnej samospráve


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Publikácia „Pracovnoprávne vzťahy v školstve“ prináša odborný výklad pracovnoprávnych vzťahov vrátane odmeňovania v rezorte školstva so zameraním na zamestnancov regionálneho školstva, t. j. na pedagogických zamestnancov, odborných zamestnancov a ostatných nepedagogických zamestnancov škôl a školských zariadení. Výnimočné autorské zázemie publikácie a pragmatický výklad matérie s mnohými príkladmi a odporúčaniami sú predpokladmi ambície titulu stať sa dobrým pomocníkom pri riešení pracovnoprávnej problematiky vzdelávacích zariadení. Publikácia je určená pre zriaďovateľov, riaditeľov a manažment škôl a školských zariadení a ďalších zodpovedných na úseku personálneho a pracovnoprávneho manažovania výchovnovzdelávacích zariadení regionálneho školstva.

Publikácia „Pracovnoprávne vzťahy v územnej samospráve“ objasňuje právny režim, ktorým sa riadia pracovnoprávne vzťahy rôznych kategórií zamestnancov a funkcionárov organizácií územnej samosprávy. Autori prostredníctvom analýzy súčasnej legislatívy a jej konfrontáciou s praxou, poukazujú na problémy a špecifiká pracovných vzťahov predstaviteľov samosprávy. Zároveň prichádzajú aj s návrhmi na potrebné legislatívne zmeny, ktoré by mali viesť k dosiahnutiu adekvátnej právnej úpravy pracovných vzťahov. Publikácia je určená pre odborných zamestnancov obcí a samosprávnych krajov, ako aj volených predstaviteľov územnej samosprávy.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.