Balíček: Mzdy 1


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Balíček obsahuje dve navzájom sa dopĺňajúce publikácie, ktoré detailne riešia zložitú problematiku mzdového účtovníctva. Publikácia „Mzdy profesionálne, 2. vydanie“ je zameraná na pracovnoprávne vzťahy, sociálne poistenie, zdravotné poistenie, zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a štatistické vykazovanie.

Na tieto témy nadväzuje publikácia „Osobitosti v mzdovej učtárni“, v ktorej sú spracované špecifické situácie v mzdovom účtovníctve, ako napríklad povinnosti mzdovej učtárne v súvislosti s úmrtím zamestnanca alebo pri organizačných zmenách.

Podrobne vysvetlené základné informácie, pojmy a parametre, súdne rozhodnutia, ako aj riešené príklady z praxe spolu s tabuľkami a prehľadmi poskytnú čitateľovi najdôležitejšie informácie pre kvalifikované vedenie mzdovej agendy.

Balíček je určený predovšetkým pre čitateľov z radov odbornej verejnosti, ktorí sa profesionálne venujú mzdovému účtovníctvu, ale aj pre začiatočníkov, ktorí chcú čo najrýchlejšie pochopiť jeho podstatu.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.