Balíček GDPR / Ochrana osobných údajov I.

Na sklade - expedujeme ihneď. U vás do 3 prac. dní
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Výhodný balíček obsahuje 2 mimoriadne hodnotné a v praxi využiteľné publikácie, ktoré ocenia nielen podnikateľské subjekty, zamestnávatelia, zástupcovia zamestnancov, personalisti, právnici a všetci, ktorí s ochranou osobných údajov prichádzajú do kontaktu, ale aj skupina čitateľov, ktorá má o túto oblasť právneho poriadku záujem.

GDPR / Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov. Zákon o ochrane osobných údajov. Praktický komentár

Nový koncept ochrany práva na súkromie a ochranu osobných údajov vstúpil do platnosti 25. mája 2018 v podobe nariadenia GDPR a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Prvý ucelený komentár na túto tému od renomovaných autorov na slovenskom trhu prináša výklad zložitej problematiky novej právnej úpravy ochrany osobných údajov. Zrozumiteľné vysvetlenie umocnené príkladmi z praxe poskytuje čitateľovi prípravu na nové práva a povinnosti v oblasti ochrany súkromia a osobných údajov fyzických osôb.

Vzory zmlúv a podaní - ochrana osobných údajov (GDPR)

Publikácia obsahuje praktické vzorové dokumenty, ktoré zosúlaďujú postupy pri spracúvaní osobných údajov s požiadavkami novej právnej úpravy spracúvania a ochrany osobných údajov. Predkladané vzorové dokumenty sú koncipované všeobecne v snahe zabezpečiť ich čo najširšie využitie v praxi. Čitateľ ocení predovšetkým prehľadnú štruktúru publikácie, v ktorej sú jednotlivé vzory zmlúv a podaní doplnené stručným komentárom objasňujúcim príslušné základné pojmy, špecifiká, náležitosti, formu a vzťah ku konkrétnym právnym predpisom. Veľký výber vzorových dokumentov, ktoré dôkladne reflektujú požiadavky novej právnej úpravy ochrany osobných údajov, ako aj precíznosť ich spracovania fundovanými autorkami sú zárukou ich širokého využitia v praxi.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.