Základy práva informačných technológií

Predaj ukončený
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Autor

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
4/2013

Väzba
tvrdá

Počet strán
320

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8078-594-9

Publikácia „Základy práva informačných technológií“ načrtáva rôzne oblasti práva informačných technológií, pričom snahou autorov bolo čo najkomplexnejšie obsiahnuť tento novodobý fenomén. Je koncipovaná ako praktický materiál, ktorý má poskytnúť základnú orientáciu v odbore práva informačných technológií.

Cieľom autorského kolektívu bolo okrem iného reflektovať slovenskú právnu úpravu práva informačných technológií, pričom snaha naplniť túto ambíciu bola o to silnejšia, že toto odvetvie práva je naozaj aktuálnym, dynamicky sa rozvíjajúcim odvetvím, no jeho samotná právna úprava na Slovensku zaostáva.

Veríme, že po prečítaní tejto publikácie čitateľ získa jasný prehľad o danej problematike, ozrejmí si určité postupy a bude schopný tieto novozískané informácie premietnuť do praxe, prípadne sa venovať hlbšiemu štúdiu jednotlivých tém.

Publikácia je spracovaná zrozumiteľnou formou, dostupnou aj čitateľom bez komplexného právnického vzdelania. Takisto by mala byť praktickým pomocníkom manažérov pri plnení ich úloh z tejto oblasti.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.