Trestný zákon účinný k 1.10.2012

Predaj ukončený
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
praktická príručka

Dátum vydania
1/2012

Väzba
mäkká

Počet strán
204

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8078-522-2

V rámci edície „Aktuálne právne predpisy“ tentokrát prinášame zákon č. 300/2005 Z. z., Trestný zákon. Okrem úplneho znenia zákona získate prehľad o legislatívnych zmenách, ktoré nastali v dôsledku novely č. 246/2012 Z.z. účinnej od 1. 10. 2012.

Okrem aktuálneho znenia Trestného zákona, tak ako v prípade všetkých publikácií z edície „Aktuálne právne predpisy“, čitateľ nájde zvýraznené zmeny oproti predchádzajúcej právnej úprave tohto predpisu. Týmto spôsobom čitateľ získava úplný prehľad o legislatívnych zmenách v Trestnom zákone. V tejto edícii je orientácia v rámci textu Trestného zákona pre čitateľa jednoduchšia oproti klasickému vydaniu a to z dôvodu redakciou určených nadpisov nepomenovaných paragrafov Trestného zákona. Samozrejmosťou nielen tejto publikácie trestného zákona, ale celej edície „Aktuálne právne predpisy“ je vyhradený priestor pre čitateľské poznámky na každej strane publikácie.

Publikácia Trestný zákon účinný k 1.10.2012 je určená najmä aplikačnej praxi (sudcom, prokurátorom, advokátom, príslušníkom Policajného zboru), ale aj študentom právnických fakúlt, ktorí sa chcú podrobnejšie zamerať na problematiku trestného práva.