Judikatúra vo veciach konkurzného a reštrukturalizačného konania

ASPI produkt

Kniha je dostupná
v systéme ASPI

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Martinus
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Vydavateľ

Typ publikácie
prehľad judikatúry

Dátum vydania
7/2014

Väzba
mäkká

Počet strán
294

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-068-7

Ďalší výber judikatúry vydavateľstva Wolters Kluwer je zameraný na jedinečnú problematiku - konkurzné a reštrukturalizačné konanie.

Predkladaná publikácia je spracovaná s cieľom poskytnúť čitateľom prehľad o aktuálnej judikatúre v oblasti konkurzu a reštrukturalizácie. Do zbierky boli vybrané rozhodnutia tak slovenských a českých súdov, ako aj Súdneho dvora EÚ. Ide predovšetkým o rozhodnutia z posledných rokov, keďže cieľom bolo reflektovať na aktuálne pomery v tejto oblasti.

V publikácii čitateľ nájde rozhodnutia tematicky rozdelené podľa jednotlivých štádií konkurzného konania. Samostatná časť je venovaná reštrukturalizácii, ale aj postaveniu a odmene správcu. Súčasťou publikácie sú aj – pre túto edíciu príznačné – registre.

Výber judikatúry je určený každému, kto sa s problematikou insolvenčných konaní stretáva v praxi, či už z pohľadu správcu, dlžníka, veriteľa, alebo inej osoby dotknutej konkurzným či reštrukturalizačným konaním.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.