Ekonomické znalectvo

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Edícia
Ekonómia

Typ publikácie
monografia

Dátum vydania
2/2012

Väzba
mäkká

Počet strán
248

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8078-450-8

Autori monografie sa zamerali na špecifické problémy ohodnotenia, s ktorými sa teoretici, znalci a odborná verejnosť stretávajú pri ohodnotení podniku ako celku, resp. pri ohodnotení vybraných zložiek jeho majetku.

Monografia je rozdelená na dve základné časti. Prvá časť sa venuje ohodnoteniu špecifických foriem nehmotného majetku, konkrétne ochranným známkam, know-how, doménam a patentom. Jej súčasťou je aj prieskum zameraný na výšku licenčných poplatkov pri ochranných známkach. Druhá časť sa zaoberá ohodnocovaním vybraných špecifických foriem podnikov, ako sú banky, poisťovne a hotely. Pozornosť sa venuje aj rozhodujúcim premenným miery kapitalizácie pri výpočte hodnoty podniku. Monografiu ocenia najmä znalci z príslušných ekonomických znaleckých odborov, odborná verejnosť, ale aj študenti Ekonomickej univerzity v Bratislave so zameraním na ekonomické znalectvo.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.