Balíček – Rozpočtové pravidlá


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Balíček obsahuje komentáre k zákonom o rozpočtových pravidlách.

Komentár k zákonu č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy nielen podrobne rozoberá jednotlivé ustanovenia uvedeného zákona, ale vysvetľuje aj mnohé väzby a prepojenia na ostatné súvisiace predpisy, najmä na nový zákon č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite.
Je výbornou pomôckou pre aplikačnú prax zamestnancov rozpočtovej sféry, vládnych a vnútorných audítorov, ako aj pre ostatných pracovníkov vykonávajúcich finančnú kontrolu alebo audit.

Komentár k zákonu č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy obsahuje odpovede na množstvo otázok súvisiacich s aplikáciou tohto zákona v praxi. Je obohatený o aktuálne príklady uplatnenia jednotlivých ustanovení v praxi, zároveň sa v ňom nachádzajú vzory, odporúčania a praktické ukážky. Publikácia je určená predovšetkým zamestnancom územnej samosprávy, ale aj ostatnej odbornej verejnosti.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.