Postupy účtovania pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky - komentár

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
komentár

Dátum vydania
2/2017

Väzba
mäkká

Počet strán
400

Rozmery
A5 (148x210mm)

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8168-583-5

Publikácia „Postupy účtovania pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky ‒ Komentár“ okrem podrobného vysvetlenia paragrafového znenia opatrenia Ministerstva financií SR č. MF/16786/2007-31 obsahuje aj množstvo príkladov širokej škály účtovných prípadov, s ktorými sa účtovníci účtovných jednotiek verejnej správy v praxi stretávajú. Autorkou komentára je Ing. Hana Marcin Jakubíková, ktorá vykonávala funkciu hlavnej kontrolórky mesta Košice a v súčasnosti pôsobí na Najvyššom kontrolnom úrade SR. Pri spracovaní komentára efektívne využila svoje dlhoročné praktické skúsenosti, výsledkom čoho je obsažný a zrozumiteľný komentár, ktorý ocenia predovšetkým účtovníci účtovných jednotiek verejnej správy.

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.