Judikatúra vo veciach obchodných spoločností a družstva

Predaj ukončený
  • Dostupné v sieti Martinus
  • Dostupné v sieti Panta Rhei
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH

Na stiahnutie


Vydavateľ

Typ publikácie
prehľad judikatúry

Dátum vydania
7/2015

Väzba
mäkká

Počet strán
226

Typ produktu
Tlačená kniha

ISBN
978-80-8078-713-4

Ďalšia publikácia z obľúbenej edície nášho vydavateľstva je venovaná rozhodovacej činnosti súdov týkajúcej sa obchodných spoločností a družstva, pričom vychádza z aplikačnej praxe najmä Najvyššieho súdu SR, ale aj Najvyššieho súdu ČR. Zozbieraná judikatúra je obohatená aj o rozhodnutia Ústavného súdu SR a Ústavného súdu SR ČR, ako aj o vybrané rozhodnutia krajských súdov a v Českej republike Vrchného súdu v Prahe.

Predkladaný výber judikatúry je členený na časti venujúce sa napríklad zastúpeniu, obchodnému registru, spoločnosti s ručením obmedzeným, jej valnému zhromaždeniu a konateľom, akciovej spoločnosti a jej orgánom, likvidácii spoločností a iným...

Publikácia reflektuje najpálčivejšie otázky právnej praxe, a preto je určená širokej odbornej verejnosti. Má potenciál nájsť si miesto v knižnici advokátov, podnikových právnikov, sudcov a notárov a môže byť inšpiratívnym zdrojom poznania pre študentov právnických fakúlt. Výber judikatúry môže byť praktickým pomocníkom aj pre členov jednotlivých orgánov, spoločníkov a akcionárov obchodných spoločností alebo členov družstiev.