Desať prednášok z filozofie

V predaji
Obsah publikácie je dostupný výhradne prostredníctvom online knižnice Smarteca. Čo je Smarteca?
Zobraziť dostupnosť na predajniach

Ceny sú vrátane DPH


Typ publikácie
učebnica

Dátum vydania
5/2017

Počet strán
116

Typ produktu
E-kniha

ISBN
978-80-225-4389-7

Filozofia, od prvých antických gréckych škôl  až podnes, je  trvalou súčasťou univerzitného typu vzdelávania v Európe, ako aj v celej západnej civilizácii.

Vzhľadom na to, že ide o krátky  kurz z filozofie, museli sme rozsah tém našich prednášok prispôsobiť tomuto faktu. Do jednosemestrového kurzu sme nijako nemohli vtesnať  celú históriu a všetky problémy filozofie. Preto sme sa rozhodli v tejto publikácii prezentovať iba desať filozofických tém, o ktorých sa domnievame, že sú dobrým príkladom filozofovania pre tých študentov, ktorí chcú z filozofie čerpať podnety pre zdokonaľovanie  svojho myslenia. Lebo myslieť – chceme či nechceme – musíme všetci. Slávny francúzsky filozof René Descartes vyhlásil Cogito ergo sum. (Myslím, teda som.) Platí to aj v opačnom poradí  ̶  Sme, teda myslime!

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.