Balíček – Komentáre k postupom účtovania


Vydavateľ

Typ produktu
Tlačená kniha

Balíček obsahuje komentáre k postupom účtovania v jednoduchom a podvojnom účtovníctve.

Publikácia „Postupy účtovania v jednoduchom účtovníctve ‒ Komentár“ okrem vysvetlenia paragrafového znenia opatrenia Ministerstva financií SR č. MF/27076/2007-74 obsahuje aj ilustratívne vzory širokej škály účtovných prípadov, s ktorými sa čitateľ môže v účtovnej praxi stretnúť.

V publikácii „Účtovné predpisy pre podvojné účtovníctvo podnikateľov – Komentár“ čitateľ nájde komentované znenie zákona o účtovníctve, postupov účtovania v podvojnom účtovníctve, ako aj opatrení k účtovnej závierke pre mikro, malé a veľké účtovné jednotky a subjekty verejného záujmu. Nezvyčajným bonusom je bezplatná aktualizácia tohto komentára na webovej stránke vydavateľstva.

Publikácie ocenia predovšetkým účtovníci, audítori, daňoví poradcovia, ako aj podnikatelia účtujúci v sústave jednoduchého a podvojného účtovníctva.

Súvisiace produkty

Žiadne súvisiace produkty

Napíšte nám

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Pre bližšie informácie o spracovaní osobných údajov pozrite stránku Informáciami o spracovaní osobných údajov.

* Všetky položky formulára sú povinné. Formulár neslúži ako objednávka.

Ďakujeme za záujem, Vašu požiadavku vybavíme v krátkom čase.